Kontakt

Copyright 2017 © BrowWow - Skindergade 6, 2. sal - 1159 København K - info@browwow.dk - All Rights Reserved

Om

browWow åbnede dørene i februar 2014. Vi var det første bryn studio i Danmark der satte 100 % fokus på bryn, med flere forskellige brynbehandlinger på menukortet - de såkaldte brow-facials. browWow er ejet af Trine Lee Hassing og Sanne Pedersen, der til sammen har mange års erfaring fra skønhedsbranchen.

 

 

browWow

Skindergade 6, 2. sal

1159 København K

 

info@browwow.dk

 

Kontakt os venligst på mail, når det drejer sig om al generel henvendelse vedr. browWow og vores behandlinger, ændring/afbud af eksisterende bookinger og afbudsliste.

 

Ved 'last-minute' situationer, forud for en tid; sygdom eller forsinkelse, kan du kontakte din behandler direkte på telefon (helst SMS) - Undgå venligst at skrive sms'er til os, hvis det drejer sig om booking af nye tider.

 

Sanne: 61729655

Trine: 61707570

 

Følg os på Instagram på @browwowdk

 

Behandlinger kan som udgangspunkt bookes ind tirsdag til fredag. Under Online Booking kan du se vores ledige tider. Kan du ikke umiddelbart finde en tid som passer dig, så send os gerne en mail, og vi skal på bedste vis forsøge og imødekomme din forespørgsel.

 

NB: Ved udeblivelse fra en behandling - aflysning skal ske senest 24 timer før - forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb. Husk derfor altid at aflyse/ændre din aftale hos os i god tid via vores bookingsystem eller på mail, så vi i stedet kan tilbyde tiden til en anden kunden.

 

Når du har en aftale: Kom venligst 5-10 minutter før din bookede tid starter. Skulle du komme for sent, så vil din behandlingstid blive tilsvarende kortere.

 

Vi modtager kun betaling igennem MobilePay og kontant!