Behandlinger

Copyright 2017 © BrowWow - Skindergade 6, 2. sal - 1159 København K - info@browwow.dk - Tlf.: 61729655 - All Rights Reserved

Behandlinger

 

Brow Job

Brow Job er den ultimative brynbehandling, som har revolutioneret måden at pleje, tilrette og style bryn på.

Behandlingen bygger på 8 forskellige steps: Prepare - Tint - Cleanse - Trimming - Tweezing - Threading - Aftercare - Styling.

Behandlingen indledes med en kort konsultation, hvor dine bryn vil blive evalueret og ud fra din øjen- og ansigtsform, vil din ideelle brynform blive defineret. Derefter farves dine bryn, førend selve formningen af dine bryn begynder. Der anvendes bla. threading, som er en gammel Indisk teknik, hvor twistede bomuldstråde bruges til at fjerne hår. En meget præcis teknik, som i sidste ende giver dine bryn et mere defineret look. Til sidst følges der op med aftercare produkter og du får en kort lektion i, hvordan du bedst styler dine bryn.

 

I nogle tilfælde, når det omhandler overplukkede bryn, kræver det en længere periode med behandlinger, for at opnå den ideelle brynform.

 

browWow Signature

Samme behandling som vores Brow Job behandling (Se beskrivelse ovenfor), men her bliver dine vipper også farvet, så de fremstår længere, mørkere og mere markerede.

 

Brow Workout

Samme behandling som vores Brow Job behandling (Se beskrivelse ovenfor), men uden farvning af bryn. Vi anbefaler dog, at de fleste kunder får deres bryn farvet (og dermed vælger vores Brow Job), da farven ikke nødvendigvis kun bruges til at gøre brynene mørkere, men også for at skabe tæthed.

 

Quick Fix

En express behandling, hvor dine bryn blivet rettet til med pincet + afsluttende aftercare. Bemærk at vi ved denne behandling, ikke kigger på form, men blot renser op i de groveste hår.

 

Tint My Brow

En express behandling, hvor dine bryn bliver farvet og behandlet med aftercare produkter.

 

Brow'n'Lash Tint

Naturlige bryn og vipper på den 'gode' måde. Dine bryn og vipper bliver farvet, så du får et mere markeret, men stadig naturligt look. Der behandles afslutningsvis med aftercare produkter.

 

Lash Tint

En express behandling, hvor dine vipper bliver farvet og behandlet med aftercare produkter.

 

Moustage Go-Away

Dun på overlæben fjernes nemt of hurtigt med tråd. Denne behandling kan tilvælges vores bryn behandlinger - blot sig det til din behandler.

 

Microblading

Med vores semi-permanente microblading behandling, får vi det absolut bedste ud af dine bryn. Vi forbedre din form, fylde og bredde på en estetisk og naturlig måde og udfra dine ønsker. I modsætning til vores andre behandlinger, kan vi med microblading, skabe det perfekte bryn, selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårværst. Forud for behandlingen, skal man først komme til en konsultation. Denne skal foretages min én uge inden den egentlige behandling. Vi tager 500kr for denne konsultation (denne kan bookes direkte online).

 

Lash Extensions

Vi er specialiseret i påsætning af single lash extensions, og benytter udelukkende denne metode fordi single lashes er skånsomt for dine egne vipper. Vores behandlinger giver dig et flot og naturligt look, og kan med regelmæssige opfyldninger holde på ubestemt tid. Lash extensions giver længde, volume og løft til dine vipper, og du behøver derfor ikke længere bekymre dig om mascara. Vi tilpasser altid dit nye sæt efter dine ønsker. På den måde sikrer vi, at du får nogle vipper, som du bliver glad for og føler dig godt tilpas med. Har du spørgsmål til lash extensions, står vi selvfølgelig altid klar til at vejlede. En lille ulempe må vi dog erkende at der er ved vores behandlinger med lash extensions.. du bliver dybt afhængig!

 

Bambi

Fuldt sæt der giver dine vipper fylde, længde og volume. Vælg denne behandling hvis du ikke har haft vipper på før og/eller der er gået mere end 5 uger siden din sidste vippe opfyldning. Behandlingen tager ca. 75 min

 

Bambi Refill

Extra Small, Small, Medium eller Large? Vi tilbyder 4 forskellige opfyldninger:

Extra Small - 30 min. behandling - anbefales 1 uge efter sidste fulde opfyldning.

Small - 45 min. behandling - anbefales 2 uger efter sidste fulde opfyldning.

Medium - 60min. opfyldning - anbefales 3 uger efter sidste fulde opfyldning.

Large - 75min. opfyldning - anbefales 4 uger efter sidste fulde opfyldning eller ved tab af mange vipper.

 

Praktisk info om lash extensions:

Du bør helst undgå at udsætte dine øjne for vand og damp i de første 24 timer efter en behandling med lash extensions. Yderligere bør du helt undgå at bruge vippebukker, mascara og produkter, som indeholder olie, så længe du har lash extensions på vipperne. Vi sælger plejende produkter, som er specialfremstillet til lash extensions. Skriv eller spørg, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning omkring disse produkter.

Få længde, volume og løft med lash extensions. Single lashes giver et flot og naturligt look, og kan med regelmæssige opfyldninger holde på ubestemt tid.

 

NO REAL MINK. Hos browWow elsker vi dyr. Derfor tilbyder vi ikke real mink extensions.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brows

 

Brow Job

550,-

 

browWow Signature

600,-

 

Brow Workout

500,-

 

Quick Fix

400,-

 

Tint My Brow

200,-

 

Lash Tint

200,-

 

Brow'n'Lash Tint

350,-

 

Moustage Go-Away

200,- (v. tilkøb til andre behandlinger 100,-)

 

 

Microblading

 

Konsultaion

500,- (dette beløb vil blive fratrukket Microblading behandlingen, såfremt man vælger at gå videre med denne.)

 

Microblading

Fra 3000,- op til 4500,-

 

Touch Up

1000,- (efter 4-8 uger efter Microblading)

 

Color Boost

2000,- (indenfor 6-18måneder. Efter 18 måneder, er det en ny microblading behandling.)

 

 

 

Vi foretager kun microblading behandlinger, så fremt at man har været til en konsultation forinden. Udenlandske kunder og andre som kommer langsvejs fra, skal kontakte os på info@browwow.dk , hvis de ønsker at booke vores microblading behandling.

 

Lashes

 

Bambi Extensions

Nyt sæt -75min

950,-

 

Bambi Refill - opfyldning

Extra Small - 30min

500,-

 

Small - 45min 600,-

 

Medium - 60min 700,-

 

Large - 75min 800,-

 

Lash Take-Away

 

Single Lashes

150,-