Behandlinger

Copyright 2017 © BrowWow - Skindergade 6, 2. sal - 1159 København K - info@browwow.dk - All Rights Reserved

Behandlinger

 

Brow Job

Brow Job er den ultimative brynbehandling, som har revolutioneret måden at pleje, tilrette og style bryn på.

Behandlingen bygger på 8 forskellige steps: Prepare - Tint - Cleanse - Trimming - Tweezing - Threading - Aftercare - Styling.

Behandlingen indledes med en kort konsultation, hvor dine bryn vil blive evalueret og ud fra din øjen- og ansigtsform, vil din ideelle brynform blive defineret. Derefter farves dine bryn, førend selve formningen af dine bryn begynder. Der anvendes bla. threading, som er en gammel Indisk teknik, hvor twistede bomuldstråde bruges til at fjerne hår. En meget præcis teknik, som i sidste ende giver dine bryn et mere defineret look. Til sidst følges der op med aftercare produkter og du får en kort lektion i, hvordan du bedst styler dine bryn.

 

I nogle tilfælde, når det omhandler overplukkede bryn, kræver det en længere periode med behandlinger, for at opnå den ideelle brynform.

 

browWow Signature

Samme behandling som vores Brow Job behandling (Se beskrivelse ovenfor), men her bliver dine vipper også farvet, så de fremstår længere, mørkere og mere markerede.

 

Brow Workout

Samme behandling som vores Brow Job behandling (Se beskrivelse ovenfor), men uden farvning af bryn. Vi anbefaler dog, at de fleste kunder får deres bryn farvet (og dermed vælger vores Brow Job), da farven ikke nødvendigvis kun bruges til at gøre brynene mørkere, men også for at skabe tæthed.

 

Quick Fix

En express behandling, hvor dine bryn blivet rettet til med pincet + afsluttende aftercare. Bemærk at vi ved denne behandling, ikke kigger på form, men blot renser op i de groveste hår.

 

Tint My Brow

En express behandling, hvor dine bryn bliver farvet og behandlet med aftercare produkter.

 

Brow'n'Lash Tint

Naturlige bryn og vipper på den 'gode' måde. Dine bryn og vipper bliver farvet, så du får et mere markeret, men stadig naturligt look. Der behandles afslutningsvis med aftercare produkter.

 

Lash Tint

En express behandling, hvor dine vipper bliver farvet og behandlet med aftercare produkter.

 

Moustage Go-Away

Dun på overlæben fjernes nemt of hurtigt med tråd. Denne behandling kan tilvælges vores bryn behandlinger - blot sig det til din behandler.

 

Microblading

Med vores semi-permanente microblading behandling, får vi det absolut bedste ud af dine bryn. Vi forbedre din form, fylde og bredde på en estetisk og naturlig måde og udfra dine ønsker. I modsætning til vores andre behandlinger, kan vi med microblading, skabe det perfekte bryn, selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårværst. Forud for behandlingen, skal man først komme til en konsultation. Denne skal foretages min én uge inden den egentlige behandling. Vi tager 200kr for denne konsultation (denne kan bookes direkte online).

 

 

 

 

 

 

Brows

 

Brow Job

550,-

 

browWow Signature

600,-

 

Brow Workout

500,-

 

Quick Fix

400,-

 

Tint My Brow

200,-

 

Lash Tint

200,-

 

Brow'n'Lash Tint

350,-

 

Moustage Go-Away

200,- (v. tilkøb til andre behandlinger 100,-)

 

 

Microblading

 

Konsultaion

200,-

 

Microblading

4000,-

 

Touch Up

1500,- (efter 4-8 uger efter Microblading)

 

Color Boost

2500,- (indenfor 6-18måneder. Efter 18 måneder, er det en ny microblading behandling.)

 

 

 

Vi foretager kun microblading behandlinger, så fremt at man har været til en konsultation forinden. Udenlandske kunder og andre som kommer langsvejs fra, skal kontakte os på info@browwow.dk , hvis de ønsker at booke vores microblading behandling.