Behandlinger

Behandlinger

 

Brow Job

Brow Job er den ultimative brynbehandling, som har revolutioneret måden at pleje, tilrette og style bryn på.

Behandlingen bygger på 8 forskellige steps: Prepare - Tint - Cleanse - Trimming - Tweezing - Threading - Aftercare - Styling.

Behandlingen indledes med en kort konsultation, hvor dine bryn vil blive evalueret og ud fra din øjen- og ansigtsform, vil din ideelle brynform blive defineret. Derefter farves dine bryn, førend selve formningen af dine bryn begynder. Der anvendes bla. threading, som er en gammel Indisk teknik, hvor twistede bomuldstråde bruges til at fjerne hår. En meget præcis teknik, som i sidste ende giver dine bryn et mere markeret look. Til sidst følges der op med aftercare produkter og du får en kort lektion i, hvordan du bedst styler dine bryn.

 

I nogle tilfælde, når det omhandler overplukkede bryn, kræver det en længere periode med behandlinger, for at opnå den ideelle brynform.

 

browWow Signature

Samme behandling som vores Brow Job behandling (Se beskrivelse ovenfor), men her bliver dine vipper også farvet, så de fremstår længere, mørkere og mere markerede.

 

Brow Workout

Samme behandling som vores Brow Job behandling (Se beskrivelse ovenfor), men uden farvning af bryn. Vi anbefaler dog, at de fleste kunder får deres bryn farvet (og dermed vælger vores Brow Job), da farven ikke nødvendigvis kun bruges til at gøre brynene mørkere, men også for at skabe tæthed.

 

Quick Fix

En express behandling, hvor dine bryn blivet rettet til med pincet + afsluttende aftercare. Bemærk at vi ved denne behandling, ikke kigger på form, men blot renser op i de groveste hår.

 

Tint My Brow

En express behandling, hvor dine bryn bliver farvet og behandlet med aftercare produkter.

 

Brow'n'Lash Tint

Naturlige bryn og vipper på den 'gode' måde. Dine bryn og vipper bliver farvet, så du får et mere markeret, men stadig naturligt look. Der behandles afslutningsvis med aftercare produkter.

 

Lash Tint

En express behandling, hvor dine vipper bliver farvet og behandlet med aftercare produkter.

 

Moustage Go-Away

Dun på overlæben fjernes nemt of hurtigt med tråd. Denne behandling kan tilvælges vores bryn behandlinger - blot sig det til din behandler.

 

Lash Extensions

Vi er specialiseret i påsætning af single lash extensions, og benytter udelukkende denne metode fordi single lashes er skånsomt for dine egne vipper. Vores behandlinger giver dig et flot og naturligt look, og kan med regelmæssige opfyldninger holde på ubestemt tid. Lash extensions giver længde, volume og løft til dine vipper, og du behøver derfor ikke længere bekymre dig om mascara. Vi tilpasser altid dit nye sæt efter dine ønsker. På den måde sikrer vi, at du får nogle vipper, som du bliver glad for og føler dig godt tilpas med. Har du spørgsmål til lash extensions, står vi selvfølgelig altid klar til at vejlede. En lille ulempe må vi dog erkende at der er ved vores behandlinger med lash extensions.. du bliver dybt afhængig!

 

NB! GRUNDET TRAVLHED HAR VI DESVÆRRE VÆRET NØDT TIL AT LUKKE NED FOR BOOKNING AF NYE SÆT. VI ÅBNER OP FOR NY TILGANG IGEN, SÅ SNART VI HAR MULIGHED FOR DETTE.

 

Bambi

Fuldt sæt der giver dine vipper fylde, længde og volume. Vælg denne behandling hvis du ikke har haft vipper på før og/eller der er gået mere end 5 uger siden din sidste vippe opfyldning. Behandlingen tager ca. 75 min

 

Bambi Refill

Extra Small, Small, Medium eller Large? Vi tilbyder 4 forskellige opfyldninger:

Extra Small - 30 min. behandling - anbefales 1 uge efter sidste fulde opfyldning.

Small - 45 min. behandling - anbefales 2 uger efter sidste fulde opfyldning.

Medium - 60min. opfyldning - anbefales 3 uger efter sidste fulde opfyldning.

Large - 75min. opfyldning - anbefales 4 uger efter sidste fulde opfyldning eller ved tab af mange vipper.

 

Praktisk info om lash extensions:

Du bør helst undgå at udsætte dine øjne for vand og damp i de første 24 timer efter en behandling med lash extensions. Yderligere bør du helt undgå at bruge vippebukker, mascara og produkter, som indeholder olie, så længe du har lash extensions på vipperne. Vi sælger plejende produkter, som er specialfremstillet til lash extensions. Skriv eller spørg, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning omkring disse produkter.

Få længde, volume og løft med lash extensions. Single lashes giver et flot og naturligt look, og kan med regelmæssige opfyldninger holde på ubestemt tid.

 

NO REAL MINK. Hos browWow elsker vi dyr. Derfor tilbyder vi ikke real mink extensions.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brows

 

Brow Job

550,-

 

browWow Signature

550,-

 

Brow Workout

450,-

 

Quick Fix

300,-

 

Tint My Brow

175,-

 

Lash Tint

175,-

 

Brow'n'Lash Tint

300,-

 

Moustage Go-Away

150,- (v. tilkøb til andre behandlinger 50,-)

 

Lashes

 

Bambi

Nyt sæt -75min

850,-

 

Bambi Refill - opfyldning

Extra Small - 30min

400,-

 

Small - 45min 500,-

 

Medium - 60min 600,-

 

Large - 75min 700,-

 

Lash Take-Away

 

Single Lashes

150,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2014 © BrowWow - Skindergade 6, 2. sal - 1159 København K - info@browwow.dk - Tlf.: 61729655 - All Rights Reserved